Website advies

Haal meer uit je website

Levert jouw website genoeg op, of wil je meer winst genereren? Ontdek hoe je een hoger rendement of hogere positie behaalt door middel van simpele trucs of complete optimalisatie. 

Meer winst met advies van een specialist

Oké, je website is af, draait misschien al een tijd. Oké, je website of webshop is af, draait misschien al een tijdje en heeft al leuke klanten opgeleverd. Toch blijft de verkoop van producten of diensten achter, haal je niet die positie in de zoekmachine of merk je dat veel bezoekers je site snel weer verlaten. Of misschien wil je het gewoon nog beter, is hij toe aan een optimalisatie/vernieuwing of wil je gewoon dat een specialist een blik op je site werpt. Vraag dan een expert review aan en ontvang duidelijke tips in een helder overzicht. Leer hoe je jouw website kunt optimaliseren op het gebied van:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Gebruiksvriendelijkheid (user experience)
  • Conversie verhogen

Zoekmachine optimalisatie

Voor commerciële websites is een hoge positie in Google erg belangrijk. Niet alleen omdat het zorgt voor veel potentiële klanten, maar ook omdat het zorgt voor meer aanzien. Gewoon een lijst met zoekwoorden in je metatags of tekst stoppen werkt al lang niet meer. Hoe zorg je ervoor dat de zoekmachine jouw website op de juiste woorden hoger rankt? Laat weten op welke woorden je gevonden wil worden en ontvang een rapport met tips hoe je jouw website kunt optimaliseren.

Gebruiksvriendelijkheid

Veel bezoekers is 1 ding, maar als de bezoekers je website niet fijn vinden of snel weer verlaten kost dat je veel klanten. Zeker weblezers haken snel af. Het kunnen de kleinste en meest logische dingen zijn waar het spaak loopt: het design, de content, navigatie of de volgorde. Het is sowieso goed om je website te laten testen door een derde persoon, zeker als deze met gespecialiseerde ogen kijkt.

Conversie verhogen

Kan de conversie wel een boost gebruiken? Vaak zijn het hele simpele dingen die een bezoeker nodig heeft om klant te worden: net een push op het juiste moment, drempels weghalen daar waar ze afhaken, ander woordgebruik, de geheimen van verleiding toepassen of soms gewoon de kleur van een button. Laat je website analyseren en ontvang tips om de conversie te verhogen.

wist je dat...

Ik in 2012 de Karel Geenen conversietest heb gewonnen?

Expert review aanvragen

Wil je een expert review voor jouw website op een of meerdere van de onderwerpen? Neem dan contact op en laat me weten waar ik je mee kan helpen. Je website wordt grondig geanalyseerd en je ontvangt een helder rapport met duidelijke tips en verbeterpunten.