Recensies

Dit schrijven anderen over me

4.6/5
Jakomijn

Martijn is een erg goede tekstschrijver. Weet goed hoe de zoekmachine werkt en kan dit feilloos toepassen in de teksten, zonder de identiteit van de klant te verliezen. Hij stelt goede vragen, luistert aandachtig en weet zo een passende stijl neer te zetten. Daarnaast kun je altijd bij hem terecht voor adviezen. Het is fijn met hem samen te werken. 

Jakomijn van Herpt

-

Topclick

recensie-kpn

Zelfs voor niet online-specialisten weet Martijn helder uit één te zetten waarom en hoe je de vindbaarheid van je site kunt optimaliseren. Én hoe de ondoorgrondelijke techniek van Google gestuurd kan worden door je consistent aan een aantal regels te houden. Mooie uitspraak in de cursus; denk hoe mensen denken, bij Google werken immers ook gewoon mensen.

Jeroen Struving

-

KPN

karel-geenen

Martijn heeft landingspagina’s onder handen genomen. Wij zijn hier zeer tevreden over. Vooral de manier waarop Martijn “Out of the box” kan denken spreekt ons aan. Martijn, bedankt!

Karel Geenen

-

KGOM

DTG Recensie

I got to know Martijn as a true allrounder. He has a broad knowledge of online marketing and knows to translate this into solid training. Martijn played a crucial part in establishing our Academy for knowledge transfer. He is enthousiast and passed this on to the people he works with. I am more than happy to recommend him.

Hendrik Schuszler

-

DTG

recensie-Michelle

Als iets echt goed is, krijgt het gewoon een 10 en dat krijgt de training van Martijn. Alles was goed uitgewerkt, er werden sterke metaforen gebruikt en het was actief. Erg leuk om te volgen, ik had gelijk zin om aan de slag te gaan.

Michelle Merkx

-

MM Branding & Business

annika

De teksten en trainingen van Martijn hebben ons en onze studenten erg geholpen. Hij weet op een leuke en duidelijker manier de stof bij de deelnemers bij te brengen. Goede vergelijkingen, waardoor het blijft hangen. Het is erg fijn om met hem samen te werken. 5 sterren zeker verdiend. 

Annika Morrice

-

ROCvA

britta

Je wilt als bedrijf op je website zo veel mogelijk laten zien en vertellen maar komt het wel over ?

Met behoud van onze identiteit heeft Martijn onze lange webteksten omgebogen tot teksten voor de doelgerichte internetter.

Blijkbaar heb je dus niet veel tekst nodig om de spijker op de kop te slaan !!

Britta Mantel

-

Van der Tol Groep

Edith

Martijn heeft met veel passie de training gegeven. Hij maakte de trainees deelgenoot van zijn kennis en expertise door ze interactief bij de training te betrekken. Hij was altijd goed voorbereid aan het begin van de training en zijn cursisten kwamen altijd vol energie en tips terug op de vloer. Martijn staat open voor feedback en is fijn om mee te werken.

Edith Lusink

-

DTG

Simone

Je merkt dat hij heel veel passie voor zijn werk heeft, en vol zit met goede ideeën. De reacties van mensen die mijn website hebben gevonden zijn allemaal heel positief. Ik kan mij dan ook beter bezig gaan houden met beeldhouwen, en Martijn zorgt ervoor dat mijn werk bekendheid krijgt.

Simone Schouten

-

Steendesign

Matthijs

Martijn weet hoe je klanten tevreden maakt en heeft zich altijd goed ingezet voor onze organisatie. Hij heeft ons onder andere geholpen met goede en efficiënte mailing naar onze klanten.

Matthijs La-Hey

-

Binckbank

Luigi

Martijn is a very professional creative writer. Martijn has the ability to listen thoroughly to a customer and filter out his needs and deliver upon them. I wish Martijn all the best.

Luigi Casula

-

Prospex

recensie-Joeri

Naast meer bezoekers heb ik dankzij Martijn zelf ook meer kijk op hoe je hoog kunt scoren binnen Google en dat gebruik ik weer op mijn eigen site en de websites die ik aan mijn klanten oplever.

Joeri Postma

-

15Twelve

Zelf ook zo'n recensie kunnen schrijven?