Trainingen

Wordt een expert met (incompany) trainingen

Hoe zorg je dat de zoekmachine je website goed indexeert, maar deze ook aantrekkelijk is voor de bezoekers? Of hoe schrijf je teksten waardoor de weblezer aan jouw website gekluisterd blijft en beïnvloed je bezoekers onbewust met de geheimen van verleiding? Leer in één dag(deel) hoe de zoekmachine, het leesgedrag van weblezers of het menselijk brein werkt, en hoe je dit kunt beïnvloeden.

recensie-Michelle

Als iets echt goed is, krijgt het gewoon een 10. Alles was goed uitgewerkt, er werden sterke metaforen gebruikt en het was actief.

Michelle Merkx

-

MM Branding & Business

Kleine groepen, grote impact

De trainingen worden in kleine groepen (max 12 deelnemers) gehouden, of ik stel een incompany training samen. Een training duurt een dag of dagdeel, is interactief en zit boordevol metaforen om de materie pakkend en makkelijk te onthouden te maken. We beginnen met een korte voorstel ronde waarin ook de verwachtingen worden getoetst. De training wordt eventueel ad hoc ter plekke aangepast, om zo de wensen van de deelnemers in te willigen. Na de training lopen we alles nog een keer door en controleren we of de verwachtingen zijn nagekomen. Je krijgt een certificaat van deelname.

Volg een van de volgende trainingen:

  • Schrijven voor de zoekmachine
  •  Persuasief (beïnvloedend) schrijven basis
  • Persuasief schrijven gevorderden
  • Zoekmachine optimalisatie basis
  • Zoekmachine optimalisatie gevorderden

Incompany training

Voor bedrijven pas ik een of meerdere trainingen aan op het bedrijf en de doelgroep, om de training passender te maken voor de medewerkers. Ook hier beginnen we met een voorstel en verwachting ronde, pas ik indien nodig de training aan en sluiten we af met het nalopen van de verwachtingen. In de dagen na de training(en) kunnen er altijd nog vragen gesteld worden over het onderwerp die later nog naar boven komen. Indien gewenst maak ik een actieve, workshop achtige, academy van een aantal dagen waarin verschillende onderwerpen besproken worden en geoefend met de technieken.

Train de trainer training

 Ik geef ook een ‘train de trainer’ training, waarbij ik (beginnende) trainers leer hoe je effectief een training geef die goed blijft hangen en hoe je zorgt dat de deelnemers gefocust blijven. Op deze manier leer je de werknemers beter waardevolle informatie over dragen. Deze training zorgt er ook voor dat ze makkelijker presentaties geven.