Portfolio

Deze teksten heb ik onder anderen geschreven

Hier een greep uit de teksten die ik heb geschreven. Zo kun je zien hoe webteksten van De Online Tekstschrijver eruit zien, wat je kunt verwachten en of de stijl bij je past. 

Strong n Healthy wilde o.a. gevonden worden op ‘voedingssupplementen Purmerend‘ en meer bezoekers converteren. De uitstraling van de website paste echter niet zo goed bij de doelgroep. Samen met een designer en fotograaf heb ik de hele site onder handen genomen (incl. nieuw logo), alle teksten geschreven en zoekmachine optimalisatie gedaan. 

Bekijk hier hun website

Voor KPN heb ik veel webteksten geschreven, maar die worden zo regelmatig vernieuwd, dat een link niet volstaat. Naast de teksten wilde KPN landelijk gevonden worden op ‘glasvezel‘. Dat was een leuke klus. Ook heb ik het online team SEO en copywriting trainingen gegeven en geholpen met de overgang van Hi naar KPN online soepel te laten verlopen en te zorgen dat de SEO waarde goed werd doorgegeven.  

Voor de Uitlaatdiscounter heb ik een flink aantal blogs geschreven. Deze waren bedoeld om beter vindbaar te worden op termen als ‘uitlaat monteren‘ of ‘verwijderen‘, maar ook om hun klanten goede service te bieden en te helpen met advies bij montage. Voor deze opdracht heb ik veel documentatie van montagetrainingen doorgespit en ook navraag gedaan bij monteurs om de gewenste kwaliteit te bieden. 

Lees een van de blogs hier

Ik ben gastblogger op de site van Frankwtching, waar ik schrijf over de trends in copywriting en SEO. Mijn blog Trends online marketing in 2012 was het best gelezen artikel. Ook voor andere blogsites zoals DutchCowboys en KGOM heb ik geschreven en ik won de Karel Geenen conversietest

Bekijk hier mijn pagina op Frankwatching

Van der Tol Groep, bestaat al een tijd. Hun website ook, maar die converteerde minder dan voorheen. Ze hadden al veel aangepast, zonder resultaat. Ik heb ze geholpen met website advies en veel bestaande teksten herschreven zonder identiteit te verliezen. Eigenlijk waren er maar een aantal kleine aanpassingen nodig om de site weer te laten converteren. 

Bekijk hier hun website en vind mijn teksten onder ‘specialisme’

Paulien Culinair was online niet zo actief en kreeg haar klanten vooral via mond tot mond en een tussenbedrijf. Om een wat krachtigere positie voor zichzelf te genereren maakte ik samen met een designer en fotograaf een logo, website en schreef alle webteksten. SEO focus op woorden als ‘Kookworkshop patisserie Amsterdam‘ en ‘kookworkshop kleine groepjes‘. 

Bekijk hier haar website

Voor Nivo Plus schreef ik een aantal teksten zoals ‘Xbox Kinect‘, ‘Race simulator‘ en ‘Gaming pakket mix‘. Het doel hierbij was vooral conversie en de bezoekers actieveren om de producten te huren. 

Bekijk hier hun website

Kwaliteit zelf ervaren?

Wil je weten hoe de samenwerking bevalt? Lees de recensies, of huur me in als tekstschrijver, adviseur of trainer.